Campeonat Català Wakeboard 2016

Campeonat Català Wakeboard 2016

img_4771

Unes 200 persones i 50 inscrits van fer que el Olimpic Cable Park, situat al Canal Olímpic de Castelldefels (Barcelona), desbordà el millor ambient de wakeboard, tancant la temporada 2016 de competicions.

El cap de setmana passat va esdevenir el Campionat de Catalunya de cable wakeboard, per quart any consecutiu, en les instal·lacions del OCP. El sol va fer justícia en la localitat de Castelldefels gaudint d’un cap de setmana estupend de cable wakeboard al Canal Olimpic de Catalunya.

El Diumenge es van disputar d’unes finals molt renyides d’alt nivell, comptant amb gran part de la selecció espanyola de wakeboard, el public va poder gaudir d’un bon espectacle de wakeboard des de les petites categories com Sub15. Els joves promeses Sara Rodriguez i Raúl Lopez destacaven sobre els altres, aquest últim arrencant una ovació del public després d’aterrar un boníssim 900. En les categories regnes el podi va estar molt disputat entre els millors del país. Luis Bequeriaux s’alço amb l’or en wakeskate mentre Gal·la Heras ho va fer en la categoria femenina revalidant així el titol de campiona de Catalunya, Paula Macià, rider de BeXtreme Wakeboards, va quedar segona. Com a colofó del Campionat Victor Gallego i Quique Cornejo van donar l’espectacle en la categoria sol obstacles on Quique es va imposar al navarrès Victor per 5 punts, Glen Preibisch va fer el propi en Open Tradicional amb una ronda espectacular plena de detalls tècnics que van deixar al jurat i publico bocabadats.

Glen Preibisch es proclama Campió de Catalunya de Cable Wakeboard Open al costat dels seus companys Gal·la Heras en Ladies i Quique Cornejo en Obstacles Only.

img_4525 img_4607 img_4647 img_4666

img_4716Al voltant de 200 persones van acudir al Olimpic Cable park a gaudir del nivell de wakeboard i a divertir-se amb les activitats que es van disposar en la riba. Una zona de test on les millors marques del sector com Liquid Force, BlanckWakeboard, Be Xtreme i Slingshot van omplir els stands amb un centenar de Taules, fixacions i material especifico per provar en les hores obertes al public.

img_4163

En finalitzar el repartiment de premis, la gent s’amuntegava al podi on es van sortejar boníssims regals, com una taula de wakeboard, armilles i cascos dels patrocinadors per acabar en una pluja de samarretes, motxilles i marxandatge que van acabar amb un dia d’emoció i alegria amb els amics.

img_4836

Gens d’això hagués estat possible sense la col·laboració dels nostres patrocinadors: Milyun clothing, Foxhead, Liquid Force, 313 kite&wake, BlanckWakeboards, Be extremi, Mystic, Dracs workshop, 3tricks. I el suport de la Federació Catalana d’Esquí Nàutic i Wakeboard, Canal Olímpic de Catalunya, Esport Cat, Generalitat de Catalunya, UFEC i el Ajuntament de casteldefels.

BeXtreme es una marca de Barcelona que estuvo presente como patrocinador oficial en el campeonato de cataluña de wakeboard. BeXtreme se caracteriza por ser diferente, creada por riders y para riders, que testamos nuestras tablas antes de venderlas y vendemos sin intermediarios, de fábrica a cliente final. Así conseguimos tablas que funcionan de lujo a muy buen precio. En nuestra tienda online también encontrarás tablas de wakeboard en liquidación.

img_2515

Si quieres comprar tabla snowboardwakeboard o longboard visita nuestra tienda online dónde verás nuestra tienda snowboard, tienda longboard y tienda wakeboard. Verás nuestras tablas de wake hechas 100% de madera de paulownia ecológica o nuestras tablas de snow de núclio de bambú ecológico, que las dota de un flex y una resisténcia extrema. Tambien tenemos tablas de longboard de bambú y madera, con o sin accesorios de longboard. Por último informarte de que puedes hacerte tu snowboard personalizado en nuestra tienda snowboard o tu longboard personalizado en el apartado personaliza tu tabla.

BEXTREME, WE ARE RIDERS

bextreme.es

Share Button

Comentarios

comentarios